paivitykset

Kasvatus

Talli senkuin täyttyy! Ryövärien joukkoon hankittiin uusi, komea Spiritismi tammoja ihastuttamaan ja oreja vihastuttamaan. Myös kuudesta muusta evm-hevosesta on osaomistuskaupat lyöty lukkoon, joista osa muuttaa Ryövärin tilalle ja osa muualle asumaan. Varsatäytteinen kevät/kesä tulossa, kenties? Jos ei varsatäytteinen niin ainakin työntäytteinen.

Päivitetty viimeksi 4.3.2015

Alkuvuoden arki tilalla on ollut hektistä - varsat tuntuvat kasvavan aivan liian nopeasti, vanhemmat kaipaavat huomionsa tulevia koitoksia varten ja uusia ostoksiakin on tullut hankittua. Mutta onneksi kaiken kiireen keskellä riittää hetkiä niihin pieniin arjen nautintoihin. Päivät pitenevät ja lämpenevät, hevosetkin virkistyvät kevään tullessa. Kaunis kisakonkarimme Rosin Karma-Ria päätti myös yllättää ja ansioituikin tuplaten näyttelyissä, tuoden kotiin PP-MVA ja PKK-V -arvonimet!

Päivitetty viimeksi 3.3.2015

14.01.2015 The girl is back in town! Uusi vuosi, uudet kujeet - samalla meiningillä kuin ennenkin. Nyt kun tämä raihnainen omistajakin on tilalleen takaisin saapunut, herää elämä Ryövärin tilalla horroksestaan. Vanhat kisakonkarit alkavat kääntyä eläkkeeseen päin ja nuorimmissa riittää koulutettavaa varsin tapahtumattoman syksyn jälkeen. Kovaa työtä ja antoisia hetkiä tiedossa siis!

Ryövärin Ratsutila on virtuaalitalli
Ulkoasu © najadi.net/a/vapaasti / nic0
Tausta © vintagebackgrounds.tumblr & Otsikon tausta © random-acts-stock.dA